Är du en riktig trendig älskare av iPhones? Då bör du inte vara oroad om att inte få se den nästa generationen av Apples smartphones I år – eftersom företaget planerar att lansera en helt ny telefon innan årets slut – iPhone 4S.

iPhone 4S blir Apples första budget telefon

Apple har planer på att släppa en billigare telefon och namnge den iPhone 4S. Många världen runt anser att iPhone 4 “är den bästa Smartphonen som någonsin byggts” och vissa har sagt att de inte skulle kunna leva utan den. Anledningarna de ger för sina påståenden är olika men jag kommer nämna några nedan.

Det är sagt att man kan synkronisera sin iPhone 4 till sin dator på ett vackert och bra sätt – och skulle något gå fel så finns filerna sparade. Kameran och videon är av mycket hög kvalité och den nya zoomfunktionen är mycket berömd.

iPhone 4 har fyra emailkonton vilket ger dig möjligheten att läsa alla dina mejl på ett ställe. Du behöver inte en dator för att vara ute på internet eftersom din iPhone ger dig möjligheten.

Du kan vara säker på att den nya iPhone 4S kommer att ha betydligt förbättrade funktioner än sin föregångare iPhone 4 vilket betyder att du kommer älska denna nya enhet ännu mer än den tidigare generationen.

iPhone 4S Funktioner

Apple är på väg att släppa iPhone 4S med en ARM Cortex-A9 och 8 megapixel kamera. ARM Cortex-A9 CPU är i grunden avsedd för Apples anpassade A5-processor i iPad 2. Telefonen kommer sannolikt att få ett inbyggt SIM-kort också. Vad kan gör är att försöka göra en av de bästa telefoner ännu bättre. Den nya telefon, iPhone 4S 2011, är en kopia av Apples fjärde generationens enheten men med förbättrade eller uppgraderade funktioner och program att göra ditt liv bättre.

iPhone 4S kommer köra på iOS5, som för med sig grymma funktioner såsom ett förbättrat notifieringssystem, nyhetsbås, förbättrad Twitter-integration och snabbare kameramjukvara.

Rykten kring iPhone 4S

Rykten säger att Apple planerar att släppa en grym Smartphone vid namn “iPhone 5”. Rapporter om att iPhone 4S kommer att ha ett integrerat SIMkortssytem och dual-mode stöd för CDMA och CDMA-nätverk är också rykten just nu.

Apple kommer meddela sina iPhone fans alla detaljer när de släpper nya iPhone 4S i mitten av september. Vi Apple älskar kan knappt vänta tills vi kan hålla den nya iPhone 4S i handen.